מנשה בטיטו

כיצד לבדוק אם יש קישורים שבורים ב- BackOffice של וורדפרס

בדוק אם יש קישורים שבורים רוב האנשים יודעים איך נראה צ'ק על קישורים שבורים; עם זאת, לא כולנו מכירים את הפרטים הטכניים של אופן פעולתו בפועל. קישורים שבורים הם קישורים באתר שלך שכבר אינם פועלים. הם היו תוצאה של קישור קודם שנפטר או שהושבת. ישנן סיבות רבות ומגוונות מדוע Broken links עלולים להתרחש: אתר האינטרנט החיצוני הושבת. סיבה נוספת יכולה להיות שהקישור לא הוזן בצורה שגויה. לא משנה מה הסיבה, עליך לדאוג לתקן את הבעיה באופן מיידי מכיוון שהיא עלולה ליצור הרבה בעיות תנועה.

למה חשוב לבדוק את קישורים שבורים באתר

כאשר האתר שלך יורד מסיבה כלשהי, אחד הדברים הראשונים שעליך לעשות הוא לבדוק אם יש Broken links. לשם כך יהיה עליך לגשת לתוכנית ה- FTP (פרוטוקול העברת קבצים) של מארח האינטרנט שלך ולמצוא את יומן ה- FTP. יומן זה יספר לך מה קרה במהלך הביקור האחרון בשרת שלך ויכול לתת לך אינדיקציה למה קרה במהלך פרק זמן זה. אם אתה מבחין שהאתר שלך השתמש בפרוטוקול HTTP במהלך אותו ביקור, רוב הסיכויים שמשהו השתבש.

קישורים שבורים פוגעים בחווית המשתמש

אחת הסיבות הנפוצות לרדת הקישורים היא כאשר אתרים מנסים לשלוח מידע ליעד שאינו קיים בשרת. במקרה זה, ייתכן שכתובת אתר היעד שונתה אך כתובת אתר היעד עדיין פתוחה. במקרה זה, כתובת האתר החדשה תפנה לדף בשרת שלך שאינו קיים. במקרים אחרים, כתובת האתר הישנה תהיה הפניה לדף 404.

מה שאתה מחפש הוא ההבדל בין כתובת אתר היעד להפניה מחדש

באופן כללי, הפניה פשוטה יותר מכתובת אתר היעד. הוא מורכב פשוט משתי מילים: "קישור" ו"אתר ". קישור יופיע בחלון הדפדפן שלך, ואילו אתר יופיע מתחת לשורש האינטרנט שלך. ההבדל פשוט מספיק כדי שרוב האנשים יראו. יותר קשה לאבחן קישורים שבורים שמופיעים ללא ה"קישור "או ה"אתר".

קישורים שבורים פוגעים בחווית המשתמש

אחת הדרכים לאבחן קישורים שבורים היא שימוש בתוסף לבלוג וורדפרס שלך

קיימים תוספים רבים ושונים לאתרי וורדפרס. תוסף אחד מסוים, בשם WP-unker, יבצע בדיקת קישורים מפורטת. הוא כולל כל מיני מידע על כל קישור. כך קל לזהות בדיוק על איזו כתובת לחץ, מתי נלחץ וכמה זמן הקישור היה למטה.

אם אינך יכול להשתמש בתוסף WP-unker, אפשרות נוספת לתיקון קישורים שבורים היא להשתמש בתוסף מיוחד לתיקון HTML. תוסף זה יחפש קישורים שבורים בכל כתובות האתר במסד הנתונים שלך ולאחר מכן יחליף אותם בערך המתאים. אתה יכול לציין אילו קישורים אתה רוצה לתקן. כדי להשתמש בתוסף מסוג זה יהיה עליך להתקין פלאגין ולהגדירו כתוסף ב- WordPress BackOffice שלך.

הדרך האחרונה לאבחן היא לבצע חיפוש אחר כתובת האתר שלך

באמצעות Google או כל מנוע חיפוש אחר. לדוגמה, אם הקלדת את "דף הבית" ולחץ על Enter, תקבל רשימה של אתרים עם מונח זה בכתובות ה- URL שלהם. לאחר שמצאת כמה אתרים, בצע חיפוש אחר כל אחד מהם. תקבל רשימה של 404s, או שגיאות שרת האינטרנט של Google, כך תוכל לזהות במהירות כיצד לתקן קישורים שבורים. כאשר דף חיפוש מחזיר שגיאת "404 לא נמצאו", פירוש הדבר כי הדף לא נמצא על ידי מנוע החיפוש או שטרם נוסף לאינדקס. במקרה זה עליך להוריד גרסה חדשה של דפדפן האינטרנט שבו אתה משתמש, או לבצע מחדש את הוראות שורת הפקודה כדי להשתמש בדפדפן אינטרנט חלופי.

תיקון קישורים שבורים

הוא משימה פשוטה אך דורשת מעט מחשבה מוקדמת. ראשית, נסה לקבוע מדוע האתר אינו מתווסף לאינדקס או פועל כראוי. שנית, הורד דפדפן אינטרנט אחר ובצע חיפוש אחר כל אחד מ -404 השמות שאתה מוצא. לבסוף, בצע שוב את הוראות שורת הפקודה לדפדפן האינטרנט החלופי על מנת להשתמש בדפדפן החדש כראוי.

מנשה בטיטו
מנשה בטיטו
היי שמי מנשה בטיטו מומחה לקידום אתרים אני נשוי פלוס 5 ילדים גר בראשון לציון למדתי לפני 10 שנים בגון ברייס. אני מאמין שעבודה קשה לימודים היא הדרך הטובה להגיע להצלחה. אני מלווה מעל 10 שנים עסקים רבים שהתחילו בקטן והיום הם מרווחים מצליחים בקידום אתרים. תוכלו לרכוש קורסים שלי בתחום בקידום אתרים ברשתות חברתיות אינסטגרם פייסבוק youtube תוכלו לקדם אץ עסק שלכם יותר טוב.

פייסבוק של מנשה בטיטו קידום אתרים | ערוץ youtube של מנשה בטיטו מייל אישי:[email protected]

על מה דיברנו פה?